Φόρμα επικοινωνίας

Συμπλήρωσε τα παρακάτω πεδία και εμείς θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σου.

* Το πεδίο είναι υποχρεωτικό

Συχνές ερωτήσεις

Μπορώ να συμμετέχω με τον κωδικό που θα βρω στο εσωτερικό της συσκευασίας των δημητριακών σε όποιο διαγωνισμό θέλω, είτε για να κερδίσω δώρα adidas, είτε για να κερδίσω ποδήλατο?

Όχι αυτό δεν ισχύει. Πρόκειται για 2 διαφορετικούς διαγωνισμούς, οπότε ο κωδικός που θα βρείτε μέσα στη συσκευασία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ΜΟΝΟ για τον διαγωνισμό που αναφέρεται στην εξωτερική πλευρά της προωθητικής συσκευασίας.

Μπορώ να συμμετέχω από Κύπρο? Γιατί δεν καταχωρείται το νούμερο του τηλεφώνου μου?

Και από την Κύπρο μπορείτε να συμμετέχετε κανονικά και στους 2 διαγωνισμούς. Κατά την καταχώρηση του αριθμού τηλεφώνου, πρέπει να παραλείπετε τα 3 πρώτα ψηφία, δηλαδή το 003 και να καταχωρείτε τον αριθμό σας ξεκινώντας από το ψηφίο 5. Παράδειγμα: 57ΧΧΧΧΧΧΧΧ- σύνολο 10 ψηφία.

Που ακριβώς βρίσκεται ο κωδικός μέσα στα πακέτα;

Ο κωδικός είναι γραμμένος στο εσωτερικό της χάρτινης συσκευασίας και αποτελείται από 12 ψηφία, τα οποία χωρίζονται με παύλες (-). Θα τον βρείτε αν αφαιρέσετε την σακούλα που περιέχει τα δημητριακά και κοιτάξετε στην εσωτερική λευκή πλευρά του χάρτινου κουτιού.

Πόσες φορές μπορώ να συμμετέχω;

Κάθε κωδικός που βρίσκεται μέσα σε μία προωθητική συσκευασία δημητριακών είναι μοναδικός και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μία φορά. Ο κάθε κωδικός αντιστοιχεί σε μία μόνο συμμετοχή. Έχετε δικαίωμα να συμμετάσχετε τόσες φορές, όσες και οι μοναδικοί κωδικοί που έχετε συγκεντρώσει.

Μπορώ να συμμετέχω αν δεν αγοράσω δημητριακά;

Για τη συμμετοχή στον Διαγωνισμό δεν απαιτείται αγορά προϊόντος. Όποιος επιθυμεί μπορεί να παραλάβει μόνο μία φορά με την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας έναν κωδικό συμμετοχής από τα γραφεία της Διαφημιστικής Εταιρείας (McCann Erickson – Διαφημιστική Α.Ε.Ε., Ύδρας 2 & Λ. Κηφισίας 280, 15232 Χαλάνδρι, τηλ. 2108171100) ή του Διοργανωτή (CPW ΕΛΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΠΡΩΙΝΟΥ Α.Ε. οδός Πατρόκλου αρ. 4, τηλ. 2106844824) από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 17:00. Οι συμμετέχοντες που δεν κατοικούν στο νομό Αττικής και οι κάτοικοι Κύπρου μπορούν να παραλάβουν από έναν κωδικό συμμετοχής ο καθένας ταχυδρομικώς, εφόσον στείλουν σχετικό αίτημα με τα πλήρη στοιχεία τους (όνομα, διεύθυνση, κινητό τηλέφωνο) ταχυδρομικώς στη Διαφημιστική Εταιρεία ή στον Διοργανωτή με την ένδειξη «Για το Διαγωνισμό: “ ΞΕΚΙΝΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ”» ή/και «Για το Διαγωνισμό : ‘’ΠΑΡΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑ ΔΥΝΑΤΑ’’»

Πώς μπορώ να μάθω πόσες έγκυρες συμμετοχές έχω στον διαγωνισμό;

Καταχωρώντας έγκυρα έναν κωδικό, εμφανίζεται αυτόματα ένα μήνυμα κάτω από το κουμπί «Συμμετοχή» που αναφέρει τον αριθμό των έγκυρων συμμετοχών σας. Σε περίπτωση που έχετε απορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Καθώς συμπληρώνω την συμμετοχή μου, εμφανίζεται μήνυμα ότι ο κωδικός έχει ξαναχρησιμοποιηθεί. Γιατί συμβαίνει αυτό;

Υπάρχει περίπτωση να πατήσατε 2 φορές συνεχόμενα το κουμπί συμμετοχή και για αυτό να βλέπετε αυτό το μήνυμα, ενώ η συμμετοχή σας έχει καταχωρηθεί κανονικά. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσα από τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε παραπάνω και να επιβεβαιώσουμε την καταχώρηση της συμμετοχής σας.

Πως θα ενημερωθούν οι νικητές ;

Οι 100 νικητές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά μέσα σε 3 εργάσιμες μέρες από την ημερομηνία της κλήρωσης για να αποδεχθούν το δώρο τους και να κανονίσουν την παραλαβή του στο τηλέφωνο που έχουν δηλώσει στη φόρμα καταχώρησης της συμμετοχής τους. Σε περίπτωση μη δυνατής τηλεφωνικής επικοινωνίας εντός 3 εργάσιμων ημερών από την διεξαγωγή της κλήρωσης ή μη έγκυρης συμμετοχής ή άρνησης του αρχικά αναδειχθέντος νικητή να υπογράψει βεβαίωση αποδοχής του Δώρου ή μη παραλαβής του Δώρου από τον αρχικό νικητή κατά την ημερομηνία που αυτό έχει συμφωνηθεί, το πρόσωπο αυτό χάνει οριστικά το δικαίωμά του επί του Δώρου, το οποίο γεννάται στον 1ο κατά τη σειρά ανάδειξής του από την κλήρωση επιλαχόντα κ.ο.κ. Ο κάθε επιλαχών θα ενημερώνεται τηλεφωνικά μέσα σε 2 εργάσιμες ημέρες και εφ’ όσον η επικοινωνία δεν είναι δυνατή μέσα στο διάστημα αυτό, το δικαίωμα θα περνά στον επόμενο επιλαχόντα κ.ο.κ.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ FITNESS® “ΞΕΚΙΝΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ”

Σε ποιες συσκευασίες δημητριακών βρίσκω κωδικό για να πάρω μέρος στον διαγωνισμό FITNESS® ΞΕΚΙΝΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ;

Μπορείτε να βρείτε έναν μοναδικό κωδικό εκτυπωμένο στο εσωτερικό κάθε προωθητικής συσκευασίας των δημητριακών Nestlé FITNESS® 375g, FITNESS® 625g, FITNESS CHOCOLATE® 375g, FITNESS DARK CHOCOLATE® 375g και FITNESS® FRUITS 375g, εφόσον αναγράφεται το μήνυμα «ΞΕΚΙΝΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» στην μπροστά πλευρά της συσκευασίας.

Πώς συμμετέχω στον διαγωνισμό;

Για να συμμετέχετε στον διαγωνισμό χρειάζεται να βρείτε έναν μοναδικό κωδικό μέσα στις προωθητικές συσκευασίες δημητριακών με το μήνυμα «ΞΕΚΙΝΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» και να τον καταχωρήσετε στον χώρο «Φόρμα Συμμετοχής» μέσα στην ιστοσελίδα www.cerealspromo.gr, μαζί με το όνομα σας, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και την επιλογή σας για το γυναικείο ή το ανδρικό δώρο.

Από πότε ξεκινάει ο διαγωνισμός;

Ο διαγωνισμός ξεκινάει στις 11/12/2017 και ώρα 00:01.

Πότε λήγει ο διαγωνισμός;

Ο διαγωνισμός λήγει στις 23/04/2018 και ώρα 14:00.

Πώς θα διαλέξω το κατάλληλο μέγεθος για το outfit και τα αθλητικά παπούτσια ?

Δοκίμασε τα προϊόντα πριν επιλέξεις το νούμερό σου στα καταστήματα που θα βρεις εδώ.

Πού μπορώ να βρω περισσότερες πληροφορίες για τα δώρα ;

Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τα δώρα στην ιστοσελίδα www.cerealspromo.gr. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να συμβουλευτείτε τους όρους του διαγωνισμού.

Πότε είναι η κλήρωση του διαγωνισμού FITNESS® ΞΕΚΙΝΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ;

Η κλήρωση θα γίνει στις 25/04/2018 (12:00 μ.μ) στα γραφεία της Διαφημιστικής εταιρίας McCann Erickson – Διαφημιστική Α.Ε.Ε., Ύδρας 2 & Λ. Κηφισίας 280, 15232 Χαλάνδρι, (τηλ. 2108171100)

Πότε και πώς θα ανακοινωθούν οι νικητές;

Τα ονόματα των νικητών, εφόσον τα στοιχεία τους έχουν ταυτοποιηθεί τηλεφωνικά, θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα www.cerealspromo.gr μετά τις 10/05/2018. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να συμβουλευτείτε τους όρους του διαγωνισμού που θα βρείτε εδώ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από σταθερό: 800 11 68068 (χωρίς χρέωση)
Από Κινητό: 210 68 44 824 (αστική χρέωση)
Τμήμα εξυπηρέτησης καταναλωτών NESTLE
Πατρόκλου 4, 151 25 Μαρούσι, Αθήνα