Φόρμα επικοινωνίας

Συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία και εμείς θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας.

* Το πεδίο είναι υποχρεωτικό

Συχνές ερωτήσεις

Μπορώ να συμμετέχω με τον κωδικό που θα βρω στο εσωτερικό της συσκευασίας των δημητριακών σε όποιο διαγωνισμό από το site θέλω?

Όχι αυτό δεν ισχύει. Πρόκειται για 4 διαφορετικούς διαγωνισμούς, οπότε ο κωδικός που θα βρείτε μέσα στη συσκευασία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ΜΟΝΟ για τον διαγωνισμό που αναφέρεται στην εξωτερική πλευρά της προωθητικής συσκευασίας.

Μπορώ να συμμετέχω από Κύπρο? Γιατί δεν καταχωρείται το νούμερο του τηλεφώνου μου?

Και από την Κύπρο μπορείτε να συμμετέχετε κανονικά και στους 2 διαγωνισμούς. Κατά την καταχώρηση του αριθμού τηλεφώνου, πρέπει να παραλείπετε τα 3 πρώτα ψηφία, δηλαδή το 003 και να καταχωρείτε τον αριθμό σας ξεκινώντας από το ψηφίο 5. Παράδειγμα: 57ΧΧΧΧΧΧΧΧ- σύνολο 10 ψηφία.

Που ακριβώς βρίσκεται ο κωδικός μέσα στα πακέτα;

Ο κωδικός είναι γραμμένος στο εσωτερικό της χάρτινης συσκευασίας και αποτελείται από 12 ψηφία, τα οποία χωρίζονται με παύλες (-). Θα τον βρείτε αν αφαιρέσετε την σακούλα που περιέχει τα δημητριακά και κοιτάξετε στην εσωτερική λευκή πλευρά του χάρτινου κουτιού.

Πόσες φορές μπορώ να συμμετέχω;

Κάθε κωδικός που βρίσκεται μέσα σε μία προωθητική συσκευασία δημητριακών είναι μοναδικός και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μία φορά. Ο κάθε κωδικός αντιστοιχεί σε μία μόνο συμμετοχή. έχετε δικαίωμα να συμμετάσχετε τόσες φορές, όσες και οι μοναδικοί κωδικοί που έχετε συγκεντρώσει.

Μπορώ να συμμετέχω αν δεν αγοράσω δημητριακά;

Για τη συμμετοχή στον Διαγωνισμό δεν απαιτείται αγορά προϊόντος. όποιος επιθυμεί μπορεί να παραλάβει μόνο μία φορά με την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας έναν κωδικό συμμετοχής από τα γραφεία της Διαφημιστικής Εταιρείας (McCann Erickson – Διαφημιστική Α.Ε.Ε., ύδρας 2 & Λ. Κηφισίας 280, 15232 Χαλάνδρι, τηλ. 2108171100) ή του Διοργανωτή (CPW ΕΛΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΠΡΩΙΝΟΥ Α.Ε. οδός Πατρόκλου αρ. 4, τηλ. 2106844824) από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 17:00. Οι συμμετέχοντες που δεν κατοικούν στο νομό Αττικής και οι κάτοικοι Κύπρου μπορούν να παραλάβουν από έναν κωδικό συμμετοχής ο καθένας ταχυδρομικώς, εφόσον στείλουν σχετικό αίτημα με τα πλήρη στοιχεία τους (όνομα, διεύθυνση, κινητό τηλέφωνο) ταχυδρομικώς στη Διαφημιστική Εταιρεία ή στον Διοργανωτή με την ένδειξη «Για το Διαγωνισμό: “ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ”» ή/και «Για το Διαγωνισμό: "GLOBBER SCOUTERS"» ή/και «Για το Διαγωνισμό: «ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΑΞΙΔΙ» ή/και «Για το Διαγωνισμό: «ΜΕΓΑΛΟ ΣΧΟΛΕΙΟ PLAYMOBIL».

Πώς μπορώ να μάθω πόσες έγκυρες συμμετοχές έχω στον διαγωνισμό;

Καταχωρώντας έγκυρα έναν κωδικό, εμφανίζεται αυτόματα ένα μήνυμα κάτω από το κουμπί «Συμμετοχή» που αναφέρει τον αριθμό των έγκυρων συμμετοχών σας. Σε περίπτωση που έχετε απορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Καθώς συμπληρώνω την συμμετοχή μου, εμφανίζεται μήνυμα ότι ο κωδικός έχει ξαναχρησιμοποιηθεί.

Γιατί συμβαίνει αυτό;

Υπάρχει περίπτωση να πατήσατε 2 φορές συνεχόμενα το κουμπί συμμετοχή και για αυτό να βλέπετε αυτό το μήνυμα, ενώ η συμμετοχή σας έχει καταχωρηθεί κανονικά. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσα από τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε παραπάνω και να επιβεβαιώσουμε την καταχώρηση της συμμετοχής σας.

Πως θα ενημερωθούν οι νικητές;

Οι νικητές του κάθε διαγωνισμού θα ενημερωθούν τηλεφωνικά μέσα σε 3 εργάσιμες μέρες από την ημερομηνία της κλήρωσης για να αποδεχθούν το δώρο τους και να κανονίσουν την παραλαβή του στο τηλέφωνο που έχουν δηλώσει στη φόρμα καταχώρησης της συμμετοχής τους. Σε περίπτωση μη δυνατής τηλεφωνικής επικοινωνίας εντός 3 εργάσιμων ημερών από την διεξαγωγή της κλήρωσης ή μη έγκυρης συμμετοχής ή άρνησης του αρχικά αναδειχθέντος νικητή να υπογράψει βεβαίωση αποδοχής του Δώρου ή μη παραλαβής του Δώρου από τον αρχικό νικητή κατά την ημερομηνία που αυτό έχει συμφωνηθεί, το πρόσωπο αυτό χάνει οριστικά το δικαίωμά του επί του Δώρου, το οποίο γεννάται στον 1ο κατά τη σειρά ανάδειξής του από την κλήρωση επιλαχόντα κ.ο.κ. Ο κάθε επιλαχών θα ενημερώνεται τηλεφωνικά μέσα σε 2 εργάσιμες ημέρες και εφ’ όσον η επικοινωνία δεν είναι δυνατή μέσα στο διάστημα αυτό, το δικαίωμα θα περνά στον επόμενο επιλαχόντα κ.ο.κ.

Συχνές ερωτήσεις-απαντήσεις για το Διαγωνισμό «ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΑΞΙΔΙ»

Πώς συμμετέχω στον διαγωνισμό;

Για να συμμετέχετε στον διαγωνισμό χρειάζεται να βρείτε έναν μοναδικό κωδικό μέσα στις προωθητικές συσκευασίες δημητριακών με το μήνυμα «ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΑΞΙΔΙ» και να τον καταχωρήσετε στον χώρο «Συμμετοχή» μέσα στην ιστοσελίδα, μαζί με το όνομα σας, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (e-mail).

Από πότε ξεκινάει ο διαγωνισμός;

Ο διαγωνισμός ξεκινάει στις 15/04/2019, ώρα 00:00.

Πότε λήγει ο διαγωνισμός;

Ο διαγωνισμός λήγει στις 15/07/2019, ώρα 14:00.

Μπορώ να συμμετέχω από Κύπρο?

Και από την Κύπρο μπορείτε να συμμετέχετε κανονικά στον διαγωνισμό.

Πού ακριβώς βρίσκεται ο κωδικός μέσα στα πακέτα;

Ο κωδικός είναι γραμμένος στο εσωτερικό της χάρτινης συσκευασίας και αποτελείται από 12 ψηφία, τα οποία χωρίζονται με παύλες (-). Θα τον βρείτε αν αφαιρέσετε την σακούλα που περιέχει τα δημητριακά και κοιτάξετε στην εσωτερική λευκή πλευρά του χάρτινου κουτιού.

Πόσες φορές μπορώνα συμμετέχω;

Κάθε κωδικός που βρίσκεται μέσα σε μία προωθητική συσκευασία δημητριακών είναι μοναδικός και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μία φορά. Ο κάθε κωδικός αντιστοιχεί σε μία μόνο συμμετοχή. έχετε δικαίωμα να συμμετάσχετε τόσες φορές, όσες και οι μοναδικοί κωδικοί που έχετε συγκεντρώσει. Λαμβάνετε αυτό το μήνυμα όταν έχετε πληκτρολογήσει λάθος τον κωδικό ή ο κωδικός έχει ξαναχρησιμοποιηθεί. Βεβαιωθείτε ότι καταχωρείτε τον κωδικό με όλα τα γρΆμματα στα λατινικάκαι ακριβώς όπως τα βλέπετε στο εσωτερικό του κουτιού. Δεν χρειάζεται να πληκτρολογήσετε τις παύλες, για δική σας ευκολία καταχωρούνται αυτόματα. Υπάρχει περίπτωση να πατήσατε 2 φορές συνεχόμενα το κουμπί της συμμετοχής και για αυτό να βλέπετε αυτό το μήνυμα, ενώη συμμετοχή σας έχει καταχωρηθεί κανονικά. Αν ένας κωδικός έχει καταχωρηθεί κανονικάλαμβάνετε επιβεβαιωτικό e-mail στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε δηλώσει.

Πώς προκύπτουν οι νικητές των ταξιδιών;

Καθώς συμπληρώνω την συμμετοχή μου, εμφανίζεται μήνυμα ότι ο κωδικός δεν είναι έγκυρος.

Γιατί συμβαίνει αυτό;

Θα αναδειχθούν τρεις (3) συνολικάνικητές και δεκαπέντε (15) αντίστοιχα επιλαχόντες (5 για κάθε προορισμό) σε τρεις (3) διαδοχικές ηλεκτρονικές κληρώσεις, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν την 17/07/2019 ώρα 12:00 το μεσημέρι.

Αν κερδίσω ένα ταξίδι μπορώνα αλλάξω τον προορισμό?

Ο προορισμός δεν αλλάζει όπως προβλέπεται και στους όρους του διαγωνισμού. Ο νικητής μπορεί να επιλέξει με ποιόν θα ταξιδέψει.

Αν κερδίσω ένα ταξίδι μπορώνα αλλάξω την ημερομηνία?

Η ημερομηνία του ταξιδιού είναι συγκεκριμένη ανά προορισμό και δεν αλλάζει. Επίσης είναι προκαθορισμένες και οι ημερομηνίες για τις ξεχωριστές εμπειρίες που θα λάβουν χώρα ανά προορισμό (για παράδειγμα μαθήματα μαγειρικής στο Παρίσι) και δεν μπορούν να αλλάξουν. Ο νικητής δεν είναι υποχρεωμένος να παρακολουθήσει τις ξεχωριστές εμπειρίες ανά προορισμό.

Τι περιλαμβάνει το ταξίδι στο Άμστερνταμ?

Το ταξίδι στο Άμστερνταμ είναι για δύο (2) άτομα, για τις 04 έως 08 Οκτωβρίου 2019 και περιλαμβάνει τα εξής:
- πτήσεις μετ’ επιστροφής για δύο (2) άτομα από Αθήνα προς Άμστερνταμ (οικονομική θέση)
- Ταξιδιωτική ασφάλεια
- Φόρους αεροδρομίων (συμπεριλαμβάνονται στο αεροπορικό εισιτήριο) - Μεταφορές από το αεροδρόμιο προς το ξενοδοχείο στο Άμστερνταμ και από το ξενοδοχείο στο Άμστερνταμ προς το αεροδρόμιο κατάτην επιστροφή.
- Τέσσερις (4) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* στο Άμστερνταμ, επιλογής του Διοργανωτή.
- Πρωινό στο ξενοδοχείο καθημερινά.
- Δημοτικός φόρος Άμστερνταμ.
- Ολοήμερο μάθημα φωτογραφίας για δύο (2) άτομα στις 05/10/19 στις 10:00 – 16:00 το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη αγγλική γλώσσα.
- Μια (1) φωτογραφική μηχανή Nikon D3500 AF-P DX 18-55 VR & AF-P DX 70-300 VR Special Kit DSLR.

Τι περιλαμβάνει το ταξίδι στο Παρίσι?

Το ταξίδι στο Παρίσι για δύο (2) άτομα είναι για τις 02 έως 06 Οκτωβρίου 2019 και περιλαμβάνει τα εξής:
- πτήσεις μετ’ επιστροφής για δύο (2) άτομα από Αθήνα προς Παρίσι (οικονομική θέση)
- Ταξιδιωτική ασφάλεια
- Φόρους αεροδρομίων (συμπεριλαμβάνονται στο αεροπορικό εισιτήριο) - Μεταφορές από το αεροδρόμιο προς το ξενοδοχείο στο Παρίσι και από το ξενοδοχείο στο Παρίσι προς το αεροδρόμιο κατάτην επιστροφή.
- Τέσσερις (4) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* στο Παρίσι, επιλογής του Διοργανωτή.
- Πρωινό στο ξενοδοχείο καθημερινά.
- Δημοτικός φόρος Παρισιού.
- ένα (1) μάθημα γαλλικής κουζίνας την Πέμπτη 3/10/19 στις 17:00 για δυο (2) άτομα (μαζί με άλλους 6) το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη αγγλική γλώσσα.
- ένα (1) μάθημα ζαχαροπλαστικής την Παρασκευή 4/10/19 στις 14:00 για δυο (2) άτομα (μαζί με άλλους 6 συμμετέχοντες), το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη αγγλική γλώσσα.

Τι περιλαμβάνει το ταξίδι στο Λονδίνο?

Το ταξίδι στο Λονδίνο για δύο (2) άτομα για τις 13 έως 17 Σεπτεμβρίου 2019, το οποίο περιλαμβάνει τα εξής:
- πτήσεις μετ’ επιστροφής για δύο (2) άτομα από Αθήνα προς Λονδίνο (οικονομική θέση).
- Ταξιδιωτική ασφάλεια.
- Φόρους αεροδρομίων (συμπεριλαμβάνονται στο αεροπορικό εισιτήριο) - Μεταφορές από το αεροδρόμιο προς το ξενοδοχείο στο Λονδίνο και από το ξενοδοχείο στο Λονδίνο προς το αεροδρόμιο κατάτην επιστροφή.
- Τέσσερις (4) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* στο Λονδίνο, επιλογής του Διοργανωτή.
- Πρωινό στο ξενοδοχείο καθημερινά.
- Δημοτικός φόρος Λονδίνου.
- Είσοδος για δύο (2) άτομα στο LONDON FASHION WEEK το Σάββατο 14/9/2019 ή την Κυριακή 15/9/2019, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα. Η τελική ημερομηνία της επίσκεψης θα γνωστοποιηθεί στο νικητή και δεν θα αλλάζει.

Πως θα ενημερωθούν οι νικητές των ταξιδιών;

Οι τυχεροί θα ενημερώνονται τηλεφωνικάαπό την Διαφημιστική εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών από την διενέργεια της κλήρωσης, σχετικΆμε την ανακήρυξή τους ως τυχερών.

Πότε και πώς θα ανακοινωθούν οι νικητές;

Τα ονόματα των τριών (3) νικητών που θα ταξιδέψουν σε Άμστερνταμ, Παρίσι και Λονδίνο θα ανακοινωθούν στο Διαδικτυακό Τόπο www.cerealspromo.com και στη σελίδα των FITNESS® www.facebook.com/NestleFitness.GR/ στο FACEBOOK, όπου θα παραμείνουν για 90 μέρες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από σταθερό: 800 11 68068 (χωρίς χρέωση)

Από Κινητό: 210 68 44 824 (αστική χρέωση)

E-mail: nestle.consumers@gr.nestle.com

Τμήμα εξυπηρέτησης καταναλωτών Nestlé

Πατρόκλου 4, 151 25 Μαρούσι, Αθήνα