×
ΑΡΧΙΚΗ ΔΩΡΑ ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θέλετε να μας επικοινωνήσετε κάτι; Είμαστε στη διάθεσή σας!

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο!
Δείτε εδώ τις Συχνές Ερωτήσεις.

Θέλω να:

Συχνές ερωτήσεις (FAQs)

Όχι αυτό δεν ισχύει. O κωδικός που θα βρείτε μέσα στη συσκευασία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ΜΟΝΟ για τον διαγωνισμό που αναφέρεται στην εξωτερική πλευρά της προωθητικής συσκευασίας.

Και από την Κύπρο μπορείτε να συμμετέχετε κανονικά. Κατά την καταχώρηση του αριθμού τηλεφώνου, πρέπει να παραλείπετε τα 3 πρώτα ψηφία, δηλαδή το 003 και να καταχωρείτε τον αριθμό σας ξεκινώντας από το ψηφίο 5. Παράδειγμα: 57ΧΧΧΧΧΧΧΧ- σύνολο 10 ψηφία.

Στις χάρτινες συσκευασίες των παιδικών δημητριακών ο κωδικός βρίσκεται χαμηλά στο πίσω μέρος της συσκευασίας όπου αναφέρονται τα βήματα για την συμμετοχή στον διαγωνισμό. Στα ροφήματα βρίσκεται στο πίσω μέρος της συσκευασίας.

Κάθε διαφορετικός κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί μια φορά το 24ώρο ανά τηλέφωνο επικοινωνίας.

Για τη συμμετοχή στον Διαγωνισμό δεν απαιτείται αγορά προϊόντος. όποιος επιθυμεί μπορεί να παραλάβει μόνο μία φορά με την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας έναν κωδικό συμμετοχής από τα γραφεία της Διαφημιστικής Εταιρείας (McCann Erickson – Διαφημιστική Α.Ε.Ε., ύδρας 2 & Λ. Κηφισίας 280, 15232 Χαλάνδρι, τηλ. 2108171100) ή του Διοργανωτή (CPW ΕΛΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΠΡΩΙΝΟΥ Α.Ε. οδός Πατρόκλου αρ. 4, τηλ. 2106844824) από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 17:00. Οι συμμετέχοντες που δεν κατοικούν στο νομό Αττικής και οι κάτοικοι Κύπρου μπορούν να παραλάβουν από έναν κωδικό συμμετοχής ο καθένας ταχυδρομικώς, εφόσον στείλουν σχετικό αίτημα με τα πλήρη στοιχεία τους (όνομα, διεύθυνση, κινητό τηλέφωνο) ταχυδρομικώς στη Διαφημιστική Εταιρεία ή στον Διοργανωτή με την ένδειξη «Για το Διαγωνισμό: “Μικρές Αποδράσεις, Μεγάλες εξερευνήσεις”.

Υπάρχει περίπτωση να πατήσατε 2 φορές συνεχόμενα το κουμπί συμμετοχή και για αυτό να βλέπετε αυτό το μήνυμα, ενώ η συμμετοχή σας έχει καταχωρηθεί κανονικά. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσα από τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε παραπάνω και να επιβεβαιώσουμε την καταχώρηση της συμμετοχής σας.

Στο εξωτερικό μέρος κάθε προωθητικής συσκευασίας με τη σήμανση του διαγωνισμού «ΜΙΚΡΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ, ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΕΙΣ» θα βρείτε τυπωμένο έναν 6ψήφιο κωδικό. Ο κωδικός αυτός είναι διαφορετικός ανά κατηγορία προϊόντος (δηλ. ένας κωδικός για όλες τις συσκευασίες NESQUIK® 375g, ένας κωδικός για τις συσκευασίες NESQUIK EXTRA CHOCO WAVES® 375g κλπ.), και μπορείτε να τον καταχωρείτε στo www.cerealspromo.gr, συμπληρώνοντας υποχρεωτικά και τη φόρμα συμμετοχής. Μπορείτε να υποβάλετε κάθε διαφορετικό κωδικό 1 φορά κάθε24 ώρεςκαι να συγκεντρώσετε πολλές συμμετοχές.

ΣΜπορείτε να υποβάλετε κάθε διαφορετικό κωδικό 1 φορά κάθε 24 ώρες. Σε περίπτωση που ο ίδιος κωδικός υποβληθεί σε λιγότερο από 24 ώρες, θασαςεμφανιστεί μήνυμα επισημαίνονταςότι «ο κωδικός έχει εξαργυρωθεί»οπότε μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε εκ νέου την επόμενη μέρα.Για να συμμετέχετε και στην κλήρωση για τα 100 μεγάλα δώρα το μόνο που θα χρειαστεί είναι να αποδεχτείτε το opt-in«Επιθυμώ να λάβω μέρος στην κλήρωση για τα μεγάλα δώρα» αφού συμπληρώσετε την φόρμα συμμετοχής σαςκαι αποδεχτείτε τους όρους του διαγωνισμού.Η κλήρωση για τα μεγάλα δώρα θα γίνει μετά το πέρας του διαγωνισμούδηλαδή μετά τις 16/6/2020. Μπορείτε να δείτε όλα τα δώρα του διαγωνισμού στην ενότητα «ΤΑ ΔΩΡΑ» στο www.cerealspromo.gr .

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από σταθερό:
800 11 68068 (χωρίς χρέωση)

Από κινητό: 
210 68 44 824 (αστική χρέωση)

Τμήμα εξυπηρέτησης καταναλωτών NESTLE

Πατρόκλου 4, 151 25 Μαρούσι, Αθήνα